Om tjenesten

Alt på et sted

FestivalmagasinetA er et uavhengig nettsted, som har som eneste mål å holde deg oppdatert på norske festivaler – og de største utenlandske festivalene.

Du finner en stadig større biografi-oversikt over aktuelle artister og band, samt tips, råd og vink fra oss selv og våre festivalfrender.

Her skal du også finne ut hvordan du enklest mulig kommer deg til festivalene, samt overnattingsmuligheter og ikke minst billettkjøp.  Du vil også kunne være med på konkurranser, debattere i forum, sende oss bilder og video fra festivaler og kunne møte nye musikk-elskende venner fra hele Europa.

Vi produserer også festivalrelatert innhold til nett og print for andre medier. Ønsker du et festivalbilag i din avis eller magasin – så ta kontakt, så syr vi sammen en pakke for deg.

Eksempel kan være:

– Relevant utdrag av festivalkalender for Norge (og/eller utenlandsk oversikt)
– Biografier på ønskede artister
– Nytt om de største norske festivaler, eller et utdrag av de særeste, de sportsligste, de mest familievennlige etc. Du velger sjanger, vi syr det sammen til ditt medie.
– Intervjuer med festivalgeneraler i ditt nærområde.

Det er i stor grad opp til deg hva du vil at en slik bilagside skal bestå av – så ta kontakt så tar vi en prat.

Festivalmagasinet 
Org.nr. 990 649 952

Redaktør og daglig leder:
Henriette Westerlund Eriksen
Mob: +47 98 47 27 81
Mail: henriette@festivalmagasinet.com

 

Vi kan kontaktes på: redaksjonen@festivalmagasinet.com

Send oss gjerne tips dersom oversikten mangler festivaler som må med: tips@festivalmagasinet.com

Skribenter og bidragsytere:

Inger Joh. Westerlund Eriksen, Erik de Torres Nergaard, Elisabeth C. K. Reitan, Lilia Gjerstad, Carima Tirillsdottir Heinesen, Miriam Heinesen, Aron Lindegård, Eirik Værnes, Lars-Erik Bergmann, Robin Rist Kildal, Jørgen Brauti, Sandeep Singh, Grazyna Skarpås, Camilla Solheim og…

Thore Eithun Helland

Silje Pedersen

Espen Hektoen

Tony Fjærgård

Ole-Christian Lien

Magnus Gundersen

 

Annonsere?

Vi er et godt sted å annonsere dersom du ønsker å nå alle de som hvert år valfarter til festivaler i inn- og utland. De skal kjøpe billetter, reise, bo, lytte, se, ha det komfortabelt, kle seg passende, spise, drikke og leve livet.

Vil du nå disse med ditt produkt kan du sende en mail til henriette@festivalmagasinet.com