0

Lissie er jenta si, det!

… «Å, jeg var full av dritt og du var drita full», sang Lissie mens både mammaen og pappaen stod blant publikum. Det er ikke hver dag en amerikansk ung blondine går på scenen og synger Jokkes låt. På norsk. Men på Bukta 2012 skjedde det!

Buktafestivalen 2012 – Tekst: Elisabeth C. K. Reitan/Foto: Robin Rist Kildal

Konserten skulle avsluttes med en norsk låt, sa hun. Og vi ble mildt sagt dritspente…. For hva kom nå for pinlige greier. Lissie sa at hun hadde skrevet teksten ned slik den hørtes ut. Og så hadde de øvd. Cirka hundre ganger, fortalte hun. Men nervøsiteten vår kunne vi fint pakke bort, for etter tre sekunder med Jokke’s ‘’Solen Skinner’’ var vi overbevist.

– Dette var jenta si det!

Joda, Lissie hadde overbevist og sjarmert også før hun tok Jokke fatt. Og publikum stod som tente lys og smilte opp mot sjarmisen på scenen. Ganske så uanfektet tok hun av seg plagg for plagg ettersom hun hadde hoppet rundt med gitaren. Den ene radio hit’en etter den andre kom trillende som ‘’Why You Running’’, ‘’When I’m Alone’’, ‘’Everywhere I go’’…..

Og vi måtte så gjerne synge med, så det gjorde vi!

Men vi fikk også en del andre nye låter, kanskje navnløse, men veldig bra. Siden hun ikke presenterte dem med titler, laget vi noen titler selv slik som den coole rocka låten ‘’So What!’’ og ‘’Does Anyone?’’

Med seg på scenen hadde hun Eric Sullivan på gitar, Lewis Keller på bass og trommer (og jammen ta litt sang) og nykomlingen Jesse Gray Siebenberg på trommer og keyboard.

Nykomlingen er nevø av Scott Gorham i Thin Lizzy så denne kvelden ble det ganske enkelt familiegjenforening i Tromsø.

Men to ord til om Lewis Keller som imponerte oss stort der han ubeskjedent var et lite band i seg selv.

‘’Si meg, lar han bass-tromma gå?’’

Javisst! Han trakterte både bass gitaren, jazztromma og sangen samtidig.

Neste stopp for Lissie er Slottsfjellfestivalen i Tønsberg ikveld,  lørdag 21.juli. Gled dere!

Kommentarer (0)

Trackback-URL | Kommentar-RSS

Legg igjen en kommentar
Om du vil ha bilde ved kommentaren din, skaff deg en Gravatar.