0

Dette er fett, rett og slett!

På den minste scenen på Bukta fikk jeg fredagskveldens mest oppsiktsvekkende opplevelse. Det var Kate Bush, Bjørk, Tom Waits og sånne smått mystiske nesten litt skumle gitarriff – alt på en gang! Mara & The Inner Strangeness, You’ve got to be kidding!

Buktafestivalen 2012 – tekst: Elisabeth C. K. Reitan/Foto: Robin Rist Kildal

Dramatisk og elegant i figursydd knallrød kjole med store sorte knapper og en stemme som fester seg inn i rommene oppi hodet, står frontkvinnen der. Dette er performance og avant garde; så mye mere enn musikken – som i seg selv er nok.

På en knøttliten scene hadde de klart å presse sammen hele bandet som i tillegg til Mara, eller Marita Isobel Solberg som startet det hele for to år siden, består (info om band-sammensetningen er fra NRK Urørt i sommer) av Herborg Rundberg på piano, Arnljot Lindsjørn Nordvik på gitar, Christo Stangness på bass, Stig Arne Sigmund Pettersen og Jonas Karlsen begge på trommer/perkusjon, Eldrin Edwin Elie på trompet og Hanne Skåre koring.

For en stemme og for et potensiale!
Konsertene på Little Henrik og Paradisbukta pågikk samtidig og mange vandret mellom disse scenene og hadde nok også tenkt å gjøre det når The Mono Sapiens spilte i Paradisbukta og Mara & The Inner Strangeness spilte på Little Henrik. Men det var ikke lett å rive seg løs!

Og plutselig var vi midt i ballongleken. En megaballong ble kastet over publikum, som hev seg inn i dansen med å kaste den videre. Jaaa, gøy!

Bandet har tidligere utgitt EP’en »A Dark Place». I sommer kom skiva Red Sounds Whisper med 9 låter. Den ble med hjem på fredag!

En smakebit fra  av »She» får du her.

 

Kommentarer (0)

Trackback-URL | Kommentar-RSS

Legg igjen en kommentar
Om du vil ha bilde ved kommentaren din, skaff deg en Gravatar.