0

Frivilligrekord på Oslo Live – onsdag starter festen!

Med rekordstort antall frivillige, Festival-Norges første DJ-tårn og et stjernespekket program braker Oslo Live løs onsdag kveld, melder festivalen.

Som første musikkfestival i Norge bygger Oslo Live sitt eget DJ-tårn midt på festivalområdet på Kontraskjæret (bildet).

– Dette er fordi festivalpublikummet ønsker å danse like mye som de ønsker å lytte. Tiden da DJ-ene var henvist til etterfester på nattklubber er definitivt forbi. Rundt på europeiske festivaler er DJ-er headlinere på lik linje med rockeband, og slik er det på Oslo Live også, sier festivalsjef Gaute Haaversen-Westhassel.

Oslo Live er en av Europas ledende festivaler som kombinerer elektronisk, dansbar musikk med pop, rock og hip-hop.

På programmet står norske toppnavn som Big Bang, Admiral P, Casiokids og Lars Vaular, i tillegg til internasjonale superstjerner som Ludacris, Bob Hund, Leftfield og Groove Armada.

Frivilligrekord

Aldri før i festivalens fireårige historie har så mange meldt seg som frivillige til oppgaver som rigging, dekorering, catering, vakthold og vertskap for artistene. Rundt 120 frivillige står på for å gjøre festivalen best mulig for publikum.

– Vi er veldig glade for at vi setter ny rekord i antall frivillige. Oslo Live vokser, og da er det fantastisk å se at interessen for å være frivillig også øker, sier Ulvik.

Kommentarer (0)

Trackback-URL | Kommentar-RSS

Legg igjen en kommentar
Om du vil ha bilde ved kommentaren din, skaff deg en Gravatar.