0

Slutt på rævkrok og rock

Det blir dessverre ikke noe rævkrok og rock’n roll på Finnskogen i regi av Tømmerfløtivalen til sommeren. Den lille festivalen legger ned med umiddelbar virkning.

Pressemeldingen lyder som følger:

Nedleggelsen er et resultat av flere ting. Fallende publikumstall og styret har mistet medlemmer.

Nedleggelsen er en kombinasjon av en feilslått satsing som medførte sviktende publikum og påfølgende økonomisk utfordringer.

Etter at festivalen i fjor opplevde mye lavere publikumstall enn forventet, satt vi tilbake med et negativt resultat. Fjorårets festival på Kilenga ble med det den siste Tømmerfløtivalen.

Vi forsøkte å få hjelp til å dekke underskuddet, blant annet fra Åsnes kommune, men det hjalp ikke.

Tømmerfløtivalen vil benytte anledningen til å takke det lokale næringslivet og offentlig støtte, for ikke å nevne alle frivillige, for all støtte vi har fått gjennom seks fantastiske år med Solørs eneste musikkfestival.

Målet for Tømmerfløtivalen har vært å gi kommunen noe vi mente den manglet – og det mener vi at vi klarte. Festivalen begynte som en ideologisk kulturfest i dugnadens rette ånd, og den levde hele sitt eget korte liv etter ideelle prinsipper.

Vi ville gi kommunens yngre generasjon en fullverdig musikkfestival til en billig penge – nesten i egen hage.

Og det er de vi vil takke mest av alt  – publikum.

Uten våre fantastiske fløtivalgjengere kunne aldri festivalen ha blitt det den ble.

For en stakket helg hver sommer i seks år samlet musikkelskere seg på Finnskogen for å dyrke sin lidenskap. Vi er evig takknemlig for at alle var med på å gjøre Tømmerfløtivalen til det den ble.

(PM: Tømmerfløtivalen)

Kommentarer (0)

Trackback-URL | Kommentar-RSS

Legg igjen en kommentar
Om du vil ha bilde ved kommentaren din, skaff deg en Gravatar.